Eşti aici

PRE-SUASIUNE

Azi vă recomand o carte care cred că ne este foarte utilă de fiecare dată când vrem să convingem pe cineva, sau să influențăm decizia pe care o va lua în direcția pe care ne-o dorim.

În esență „Pre-Suasiune” este despre ceea ce ar trebui să facem înainte de a începe o conversație pe care o vrem cât mai persuasivă. Sub umbrela conceptului de „Momente Privilegiate” se regăsesc toate oportunitățile de a îl face pe partenerul nostru de dialog mai receptiv, mai deschis și mai interesat atât de persoana noastră cât și de subiectul pe care urmează să i-l propunem.

Dr. Robert Cialdini, autorul acestei cărți și al unei alte cărți de referință în domeniu „Psihologia Persuasiunii – Totul despre Influențare”,  este recunoscut ca unul dintre cei mai importanți experți în marketing și psihologia convingerii.

Pe parcursul cărții, pe lângă numeroase exemple și pe lânga concepte importante precum „Geografia Persuasiunii” sau „Mecanismele Pre-suasive” veți afla și informații inedite ca de exemplu faptul că autorul obișnuia în tinerețe să citească în palmă participanților la petrecerile la care era invitat și cum a contribuit această activitate la interesul lui pentru domeniul persuasiunii.

 

Share