Eşti aici

ReUNIUNEA PROFESIONIȘTILOR DIN GAMBLING 2017

Azi vă recomand evenimentul ReUniunea Profesioniștilor din Gambling, organizat de către revista Casino Inside în fiecare an, la începutul lunii decembrie.

Ediția a 6-a a acestui eveniment are pe agendă o serie de subiecte foarte actuale și o listă de speakers interesanți; din program am remarcat panelul “Creșterea eficienței în Operarea Sloturilor și a AWP-urilor”, în cadrul căruia vor prezenta Mioara Cocea și Octavia Marin Covici din partea Novomatic România și panelul “Impactul Noului Regulament General Privind Protecția Datelor Personale în Industria de Gambling din România”, deosebit de important prin prisma modificărilor în acest domeniu care vor intra în vigoare la începutul anului viitor.

Ca de fiecare dată, organizatorii vor acorda o atenție specială subiectului “Joc Responsabil”, în cadrul acestei secțiuni urmând să prezinte și renumitul Dr. Psiholog Cristian Andrei.

În programul din partea a doua a conferinței mi-a atras atenția panelul “Resursele Umane în Industria Jocurilor de Noroc din România” și prezența ca speaker a lui George Butunoiu, unul dintre cei mai renumiți specialiști pe zona de recrutare și head-hunting. De asemenea, foarte interesante se anunță și subiectele “Cum afectează actuala evoluție a pieței imobiliare din România industria jocurilor de noroc” și “Reguli internaţionale şi probleme legate de taxare şi audit în industria jocurilor de noroc”.

Pe lângă agenda și conținutul prezentărilor, ReUniunea Profesionistilor din Gambling este și o foarte bună oportunitate de networking, evenimentul reunind reprezentanți din toate categoriile de operatori, furnizori de echipamente și de servicii si, bineînțeles, din partea autorităților.

Evenimentul este susținut de o serie de parteneri importanți printre care Game World România, Novomatic, Admiral, Romanian Bookmakers și casa de avocatură NNDKP.

În mod tradițional, conferința va fi organizată în sala Paris de la Hotel Novotel, cu începere de la ora 10. 

Share