Eşti aici

ICE TOTALLY GAMING, LONDRA 2018

A mai rămas mai puțin de o lună până la cel mai mare eveniment internațional al industriei jocurilor de noroc organizat în Europa, ICE Totally Gaming.

Ca în fiecare an, evenimentul va avea loc în pavilionul expozițional ExCel din Londra, în perioada 6 – 8 februarie. Anul trecut, ICE Totally Gaming a înregistrat un nou record, nu mai puțin de 30.213 vizitatori din 150 de țări fiind prezenți la ExCel în cele 3 zile ale expoziției din 2017.

Am avut plăcerea sa mă număr printre participanți, împreună cu colegii mei de la Game World și am fost din nou impresionat de anvergura și de nivelul evenimentului, într-un evident progres de la an la an.

Unul dintre secretele succesului este faptul că ICE este ocazia perfectă de a obține informații relevante și actuale despre o paleta largă de subiecte, de la cele mai noi jocuri și inovații de produse până la aspectele legislative din diferitele jurisdicții.

În plus, evenimentul oferă acces la conferințele și prezentările organizate în cadrul ICE VOX și este și o ocazie perfectă de networking, deoarece reunește reprezentanți din toate categoriile celor implicati în industria jocurilor de noroc la nivel mondial.

În final, dar nu în ultimul rând, Londra este mereu o destinație seducătoare și ofertantă, chiar și în luna februarie. Printre nenumăratele atracții turistice clasice, aștept cu nerăbdare să revin la cazinourile Grosvenor și Hippodrome.  

Știați că anul trecut Hippodrome a înregistrat 35.000 de vizitatori pe săptămână, ceea ce înseamnă o medie de mai mult de 208 clienti în fiecare oră ! 

Share