Eşti aici

Despre mine

Carti. Calatorii. Cazinouri.

Este doar o coincidenta ca trei dintre lucrurile care im plac foarte mult incep cu aceeasi litera. Dar, cu siguranta, nu este o simpla intamplare faptul ca una dintre primele conditii pentru succes incepe cu aceeasi litera: Comunicare, cu C mare !

Pe scurt, sunt un expert in cazinouri, pasionat de lectura si de calatorii si preocupat de a obtine rezultate superioare prin actiuni de marketing si comunicare eficiente.

Desi am peste 20 de ani de experienta in cazinouri inca imi amintesc prima zi de lucru in acest domeniu, ca dealer de ruleta si blackjack. Se intampla in decembrie 1992. Am trecut apoi prin toate pozitiile ierarhiei pana la nivelul de cazino manager. Am condus mai multe cazinouri din Romania iar in august 2000 am preluat departamentul de Marketing al Casino Palace – Casa Vernescu.

In ultimii 15 ani m-am specializat in marketing, comunicare si PR pentru cazinouri si sali de jocuri. Sunt de asemenea un trainer experimentat pentru angajatii din acest domeniu; printre cursurile mele preferate se numara Customer Care, Comunicare si Body Language, Jocuri Live si Jocuri Electronice.

In prezent lucrez la Game World Romania, singura companie care are peste 16 ani de experienta pe piata jocurilor de noroc din tara noastra.

Modul meu de lucru este simplu: urmaresc sa ajung la obiectivele pe care mi le-am propus facand lucrurile potrivite la momentele potrivite.

In acest scop am o abordare strategica si organizez actiuni concentrate si bine organizate pentru ca sa obtin rezultatele planificate. Imi place sa corectez ceea ce nu merge bine dar si mai mult imi place sa perfectionez ceea ce este doar ok. Si nu cred de loc in abordarea „lasa ca merge si asa!”

Pe scurt: Focus strategic. Actiuni superioare.