Eşti aici

RETRO AMERICAN MUSCLE CARS 2017

În ciuda ploii şi a vremii neprietenoase de la Constanţa, editia 2017 a expoziţiei anuale de maşini americane de epocă s-a dovedit incă o dată un eveniment foarte interesant.
Am putut admira din nou o serie de maşini spectaculoase, atât prin faptul că sunt expresia unor timpuri şi obiceiuri de altă dată cât şi pentru că dovedesc grija şi pasiunea extraordinară de care dau dovadă proprietarii acestor adevarate bijuterii pe 4 roţi.
În afara maşinilor prezentate şi a premiilor acordate, evenimentul a avut şi alte atracţii, unele dintre ele inedite, ca de exemplu partidele de skandenberg cu campionul mondial Ion „Iron” Oncescu sau concursul de fotbal-darts organizat la cortul Stanleybet / Megajackpot.
Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost bineînţeles concertul pe care Connect-R şi trupa sa l-au susţinut pe scena de la Retro American Muscle Cars, o scenă la randul ei spectaculoasă pentru că a fost amenajată pe platforma unui camion gigant. Aplaudat de cei prezenţi, Connect-R şi-a demonstrat încă o dată, cu generozitate, talentul şi abilităţile de show-man.
Până la urmă şi vremea a ţinut puţin cu organizatorii evenimentului pentru că furtuna care s-a dezlănţuit peste Constanţa – şi care a întrerupt complet concertele de la Forţa Zu – a venit la 30 de minute după ce Connect-R a anunţat încheierea primei zile la Retro American Muscle Cars şi începerea petrecerii de la Game World City Park Mall Constanţa.
Organizarea la Constanţa a ediţiei din acest an a expozitiei de maşini americane a fost o premieră, precedentele 3 ediţii desfăşurându-se la Bucureşti.
Prin această acţiune de marketing, Game World Constanţa s-a poziţionat ca principala destinaţie din afara capitalei pentru toţi cei interesaţi de casino entertainment

Share